BAKAN ZİYA SELÇUK'TAN KREŞLER HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kreşlerin durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

BAKAN ZİYA SELÇUK'TAN KREŞLER HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
CİHAT TUTKUN
20 Kasım 2020 Cuma 13:00

Bakan Selçuk okkul öncesi eğitim için: ''Haftada 5 gün ve günde 6  etkinlik saati süreyle aralıksız yüz yüze eğitim yapılacak ve bir etkinlik saati 30 dakika olacak şekilde planlanacaktır." dedi.

Bakan Selçuk, kreşlerin durumuyla ilgili "Çalışan annelerin okul öncesi eğitim kurumlarına çocuklarını verebilmesi yönünde bugün içinde olumlu bir haber yansıyacaktır diye düşünüyorum. Şu sırada onunla ilgili çalışmalar devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Bakan Selçuk ayrıca ''Çalışan annelerin okul öncesi eğitim kurumlarına çocuklarını verebilmesi yönünde bugün içinde olumlu bir haber yansıyacaktır diye düşünüyorum." dedi

MEB:"Okulun fiziki imkânları doğrultusunda bir gruptaki çocuk sayısı en az 5 olacak şekilde şube
tanımlamaları yapılabilecektir. "

MEB:"Okula kayıtlı olup yüz yüze eğitimi tercih etmeyen ailelerin çocuklarının kayıtları silinmeyecek olup bu çocukların da EBA Anaokulunu izlemeleri ve diğer eğitim materyallerinden yararlanmaları için gerekli önlemler alınacaktır."

İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.