VALİ ATAY'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Düzce Valisi Cevdet Atay, korona virüs salgını ile ilgili yaptığı açıklamada vatandaşları uyararak “Rehavete kapılmayalım salgının yayılmasına izin vermeyelim” dedi.

VALİ ATAY'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
31 Ağustos 2020 Pazartesi 16:33

Vali Cevdet Atay’ın Covid-19 ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atay, vatandaşları rehavete kapılmamaları yönünde uyarılarda bulunarak “Tüm amacımız vatandaşlarımızın sağlığını korumak, Covid-19 tedbirlerine rehavete kapılmadan uyalım. Salgının yayılmasına izin vermeyelim. Salgınla mücadeleyi mutlaka başaracağız. Bütün derdimiz vatandaşlarımızın sağlığıdır. Uyacağımız çok basit tedbirlerle bulaşın yayılmasını önleyebilir, daha sağlıklı günlere en kısa sürede ulaşabiliriz. Halkımızdan ricamız; korona virüs riskine karşı temizlik, maske ve mesafeye dikkat edelim” ifadelerinde bulundu.

İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.