BAKAN KOCA'DAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI FLAŞ AÇIKLAMALAR!

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önemli açıklamalarda bulunuyor...

BAKAN KOCA'DAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI FLAŞ AÇIKLAMALAR!
CİHAT TUTKUN
02 Eylül 2020 Çarşamba 20:50

BAKAN KOCA'NIN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI

Birinci dalganın ikinci pikini yaşıyoruz. Düğünlerimiz, nişanlarımız, taziyelerimiz yeni taziyelere kaynaklı yerler haline geliyor.

52 SAĞLIK ÇALIŞANI HAYATINI KAYBETTİ

Şu ana kadar sağlık kuruluşlarımızda virüsün bulaşmasından kaçamayan 29 bin 865 çalışanımız oldu. Ne yazık ki 52 sağlık çalışanımızı yitirdiklerimiz arasında ebediyete yolcu ettik.

Pnomoni ve zatürre oranı artan iki ilimiz, Aksaray ve Ardahan

Türkiye'de vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara. Ankara, İstanbul'u vaka sayılarında iki kat geçmiş durumda.

Bilim Kurulunun, futbol müsabakalarının sezonun ilk yarısına kadar seyircisiz oynanması yönünde önerisi var.

İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.