Ayın Personeli İlker Yakalıoğlu

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde ayın personeli belli oldu. İl Müdürlüğü Düzce Yüzme Havuzu personeli İlker Yakalıoğlu ayın personeli seçildi.

Ayın Personeli İlker Yakalıoğlu
ENES GÜNEŞ
ENES GÜNEŞ
14 Kasım 2023 Salı 12:35

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalışmaya teşvik etmek amacıyla İl Müdürü İsa Yazıcı tarafından başlatılan uygulama kapsamında ayın başarılı personeli belirlendi. Komisyon tarafından yapılan değerlendirmede İl Müdürlüğü Düzce Yüzme Havuzu personeli İlker Yakalıoğlu, ayın en başarılı personeli seçildi.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, "Biz her ay ayın personeli olarak bir arkadaşımızı seçiyoruz. Bu ay da İlker arkadaşımızı seçtik. Onu seçmemizin sebebi göstermiş olduğu üstün gayret ve işlerindeki özveridir. Biz de bundan dolayı İlker arkadaşımızı ayın personeli seçtik." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.